Наш світогляд


Всі технічні продукти нашої компанії завжди незаангажовані і політично нейтральні. Однак наше рішення заснувати саме таку організацію - це вияв певного світогляду, який розділяє наша команда. Крім відвертого бажання мати цікаву і гідно оплачувану роботу, ми обираємо саме цю сферу і метод діяльності, оскільки підтримуємо низку поглядів, перелічених нижче.

 

  • Фіско - це прояв нашого ентузіазму з приводу майбутнього України, віри в її людей та їх громаданську допитливість, а також в здібності і працелюбність українських спеціалістів.

 

  • Фіско - це переконання, що ефективна і сучасна система публічних фінансів, побудована на партнерських стосунках між всіма її учасниками, є головною засадою демократичного соціального розвитку.

 

  • Фіско - це наша підтримка стремлінню України досягти європейських стандартів державного і бюджетного управління, які дозволять нашій країні стати надійним міжнародним партнером і бажаним сусідом розширеного ЄС.

 

  • Фіско - це думка, що структурні перетворення у суспільстві повинні відбуватись поступово. Прийняття швидких рішень, розроблених в режимі гасіння пожеж та на основі стандартизованих моделей, може бути корисним для досягнення певних короткотермінових задач, однак не приведе до докорінних ментальних та організаційних змін, необхідних для відчутного і тривалого результату.