04.01.2012 FINANCE.UA Азаров задоволений соціальною політикою Кабміну

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вчора, 3 січня, заявив, що задоволений тим, як уряд проводить соціальну політику.

Вітаючи колектив Секретаріату Кабінету Міністрів з новорічними та різдвяними святами, прем'єр-міністр України Микола Азаров висловив думку, що 2012 рік буде ключовим у плані розвитку, пише УНН.

'Я задоволений тим, як Уряд проводить свою соціальну політику. Ми робимо все, що тільки можливо. 2012 рік буде ключовим у плані розвитку. Ми знову отримаємо основу для розвитку', - сказав Азаров.

Також, за його словами, поки що рано говорити про поліпшення життя населення країни, оскільки уряду доводиться боротися з глибокою кризою. У той же час Азаров відзначив, що Україна вийшла на стабільний шлях розвитку, про що свідчить зростання купівельної спроможності громадян.

Прем'єр додав, що в країні спостерігається зростання соціальних виплат, які Уряд може гарантувати і забезпечити за рахунок зростання економіки. У той же час, якби уряду не доводилося направляти значні кошти на погашення державних боргів, то соціальні гарантії українців зростали б більшими темпами. До того ж значні суми знімаються з казначейських рахунків для задоволення судових позовів з виплати великих пенсій і компенсацій чорнобильцям.

Аналітичні матеріали по темі