31.05.2012 kmu.gov.ua Микола Азаров соціальним працівникам: від вашої діяльності залежатиме доля багатьох дорослих і дітей

З 1 червня у 2,5 рази збільшується кількість соціальних працівників для підтримки сімей з дітьми, які отримують державну допомогу. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів.

«На виконання соціальних ініціатив Президента України із завтрашнього дня - з 1 червня - у два з половиною рази збільшується кількість соціальних працівників, які на рівні кожного населеного пункту і району будуть надавати підтримку сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах і потребують допомоги», - підкреслив Микола Азаров.

При цьому Глава Уряду звернувся особисто до соціальних працівників: «Ви не просто службовці, ви – представники державної влади для кожної родини, яка в скруті. Від вас, вашої діяльності залежатиме доля багатьох дорослих і дітей. На вас лежить особлива відповідальність. Але ж особливо вагомою буде і вдячність за вашу роботу. Уряд підтримуватиме вашу діяльність, надаватиме все більше ресурсів для неї».

 

Аналітичні матеріали по темі