29.08.2012 УКРАЇНСЬКІ НОВИНИ Кабмін сьогодні розгляне основні напрями реалізації держполітики зайнятості до 2014

Кабінет Міністрів на своєму черговому засіданні в середу розгляне основні напрями реалізації державної політики зайнятості на період до 2014 року.

Про це сказано на порядку денному засідання уряду.

Проект відповідного документа представить віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Крім того, уряд розгляне проект державної програми 'Вода Криму', розрахованої на 2013-2020 роки.

Крім цього Кабмін розгляне проект листа до Міжнародного валютного фонду про переказ коштів до Фонду скорочення бідності й сприяння зростанню, а також стан реалізації спільного зі Світовим банком проекту реабілітації гідроелектростанцій.

Уряд також розгляне питання про затвердження угоди із Бразилією про військово-технічне співробітництво, про ратифікацію угоди із Грецією про взаємну охорону секретної інформації в сфері оборони, а також про підписання угоди з Китаєм про надання Міністерству надзвичайних ситуацій мобільних радіологічних лабораторій, комп'ютерного й медичного обладнання.

Кабмін, крім того, розгляне відкликання з Верховної Ради законопроектів про внесення змін у законодавчі акти, зокрема в Податковий кодекс, щодо визначення прибудинкової території.

Як повідомляло агентство, 15 серпня Президент Віктор Янукович підписав прийнятий Радою 5 липня закон, що передбачає вдосконалення механізму сприяння зайнятості населення.

Перший заступник голови Адміністрації Президента Ірина Акімова прогнозує, що внесення змін у закон про зайнятість посприяє зниженню реального рівня безробіття на 2% до 2016 року.

Аналітичні матеріали по темі