28.11.2012 kmu.gov.ua Микола Азаров: Соціальні гарантії будуть підвищуватися попри кризу

Уряд вживає заходів щодо підвищення соціальних гарантій в умовах економічної кризи. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів України 28 листопада 2012 року.

Глава Уряду повідомив, що 27 листопада на з'їзді Федерації роботодавців України окреслено ряд додаткових заходів зі стимулювання ділової активності.

За словами Миколи Азарова, на сьогодні розробляється проект випуску ПДВ-облігацій. «Шлях уже відомий і успішний», - зазначив він.

Прем’єр-міністр повідомив також, що Міністерство фінансів та Державна податкова служба отримали його доручення проаналізувати переплати з податку на прибуток та максимально скоротити таке навантаження на бізнес. А з Національним банком Уряд веде інтенсивні консультації щодо більш гнучкої монетарної та кредитної політики, яка повинна підживити реальний сектор економіки коштами.  

«Це дозволить не тільки зберегти досягнутий рівень соціального захисту в умовах кризи, але й продовжити підвищення соціальних гарантій», - наголосив Микола Азаров.

 

Аналітичні матеріали по темі