03.12.2012 FINANCE.UA Проект держбюджету-2013 передали до ВР і хочуть приняти 'поскоріше'

Проект державного бюджету на 2013 р. вже надійшов до парламенту, і з хвилини на хвилину депутати чекають його поширення для ознайомлення. Про це після засідання групи, що готує роботу нового парламенту, заявив представник Президента в чинній Раді Юрій Мірошниченко.

“Він (бюджет) надійшов вже у Верховну Раду. Чекаємо з хвилини на хвилину того, щоб він був розмножений і розданий депутатам. Завтра ми вже будемо працювати з текстом і будемо слухати його подання”, – сказав Мірошниченко.

Крім того, він спрогнозував, що цей документ буде в цілому схвалений парламентом в результаті розгляду, який розпочнеться в четвер.

Однак він зазначив також, що вже завтра парламентарі можуть ухвалити проект постанови, яка змінить процедуру схвалення бюджету. “У будь-якому разі я чув сьогодні пропозиції, що треба буде скоригувати процедуру розгляду бюджету у Верховній Раді, але те, що він буде схвалений, я вважаю, не було жодного року, щоб ми не схвалили бюджет. Можливо, будуть корекції і певні переговори з урядом, але що ми схвалимо бюджет – у мене особисто немає сумнівів”, – зазначив нардеп.

Аналітичні матеріали по темі