Наші принципи

 

Ми вважаємо, що комплексність задач, які стоять на сьогодні у бюджетній політиці нашої країни, вимагає ефективного поєднання між орієнтацією в українських реаліях і використанням міжнародного досвіду та міжнародних стандартів дослідницької якості. Фіско Інформ прагне досягти цього поєднання за допомогою таких принципів:

 

  • Сфокусованість. Ми виконуємо лише конкретно сфокусовані аналітичні завдання, в основі яких лежать ґрунтовні дослідження окремих питань в державних фінансах України.

 

  • Контрактні стосунки з експертами. Ми працюємо через гнучку, мобільну мережу українських професіоналів, кожен з яких має сучасну освіту, досвід роботи з міжнародними проектами, відкритий світогляд і активний науковий інтерес до сфери державного управління. Ми інвестуємо в пошук спеціалістів, і пітримуємо гнучкі взаємини, поважаючи їх бажання і здатність співпрацювати з різними працедавцями. Ми також робимо все, щоб зрозуміти і задовольнити їх професійні потреби.

 

  • Співпраця. Найбільша додана вартість, яку ми пропонуємо, - це організація співпраці в експертних командах, що дозволяє колегам з різноманітним досвідом реалізувати свої творчі ідеї і в той же час забезпечити скоординований і якісний продукт. Ми заохочуємо експертів співпрацювати між собою, а також залучати до своїх досліджень якнайширший спектр думок з найрізноманітніших дисциплін та організацій.

 

  • Якість. Ми докладемо всіх зусиль, щоб Ви не оцінили наш продукт як поверховий або недбалий. Ми працюємо, витрачаючи на дослідження час і ресурси, піддаємо результати перехресній експертній оцінці і щиро відкриті до критики. Ми інвестуємо в якість нашої роботи, гарантуючи, що продукти команди будуть вчасними, технічно акуратними і вивіреними свіжим оком.

 

  • Готовність ризикувати. Креативні ідеї команди - наш найцінніший актив. Будь-які пропозиції приймаються до критичного обговорення, якщо вони висловлюються з чітким аналізом ризиків, і отримають максимум уваги і підтримки.