Наші послуги


ПРІОРИТЕТИ:

Враховуючи свій молодий вік, наразі Фіско є маленькою організацією, яка сподівається на активний розвиток. На сьогодні наш пріоритет - це максимальна якість в виконанні існуючого портфелю проектів , які ми цінуємо як великий виклик і як символ довіри до нової організації з боку наших українських та міжнародних партнерів. В той же час, ми активно аналізуємо можливості розширення, прагнучи вирости у майбутньому в один із провідних мозкових центрів в сфері публічної економіки в Україні. Широта професійних інтересів та досвіду наших експертів та методи роботи з їх мережею дозволяють нам вірити, що таке розширення може бути успішним.


ПРОПОЗИЦІЇ:

 

  • Консультації щодо гнучкого кола проблем, повязаних з управлінням публічними фінансами в Україні;

  • Участь в консорціумах, створених для роботи в сфері державних фінансів в Україні;

  • Сфокусовані дослідження на бюджетну тематику;

  • Сфокусовані короткі навчальні програми у окремих питаннях управління публічними фінансами, а також тематичні прес-клуби;

  • Технічні коментарі для представників засобів масової інформації з приводу питань зі сфери нашої поточної діяльності;

  • Допомога в організації інформаційних компаній для об"єктивного і аналітичного висвітлення аспектів бюджетної політики.


ГЕОГРАФІЧНЕ ПОКРИТТЯ:

Наша організація розташована в Києві, що дозволяє нам швидко і якісно спілкуватись з партнерами на центральному рівні розробки фіскальної політики. Тим не менше, ми активно використовуємо в своїй роботі регіональний досвід і консультації, і наразі працюємо в кількох містах і районах країни в якості проектних пілотів.